Destinat oamenilor care isi urmaresc obiectivele. Nu trebuie sa fii tehnic pentru asta.
Dupa ce este realizata instalarea si facuta configurarea aplicatiei, Productivo este gata sa iti furnizeze informatii. Nu ai nevoie de abilitati tehnice pentru a utiliza softul. Doar selectezi
tipul de raport dorit si aplicatia il va genera. Sau, mai simplu, soliciti aplicatiei sa iti trimita rapoartele automat prin email.
Statistici anuale la un click distanta.
Productivo este o aplicatie care isi face singura treaba: culege date, calculeaza rezultate, intocmeste statistici si grafice. Tu aloci timp doar pentru a solicita si citi rapoartele.
Daca vei solicita un raport statistic lunar pentru toata organizatia, timpul pe care il vei aloca este de cateva minute. Daca ai nevoie de o analiza mai aprofundata, poate dura putin mai mult. Tu decizi gradul de detaliu pe care il doresti.
Orientarea spre performanta este o investitie strategica, nu un cost!
Evaluarile ne-au aratat ca in medie timpul pe care un angajat il aloca in plus muncii creste cu cca 10-15%, dupa ce angajatii sunt informati ca activitatea le este masurata.
Iti acoperi investitia in licenta permanenta de Productivo Monitorizare in momentul in care angajatul renunta la o serie de activitati neproductive si lucreaza cca 11 ore in plus pentru companie. Pe acelasi principiu, investitia in Productivo Analiza o acoperi dupa sporirea lucrului productiv cu aproximativ 17 ore. (Am facut o simulare simpla pe un angajat al carui salariu NET este de 2000 lei.)Imagineaza-ti ca angajatii tai au o marja de neproductivitate de 1 ora pe zi, peste limita admisa de companie. Inmulteste acum 1 ora pe zi cu 22 de zile pe luna si cu 11 luni lucratoare si o sa constati ca angajatul tau nu munceste 1 luna si jumatate pe an.
Dar daca neproductivitatea se ridica la 2-3 ore pe zi? Care este pierderea pentru o organizatie de 50 de angajati? Dar de 100 sau de 1000?
Iti asumi aceste costuri?

Rasplateste oamenii implicati!
Poate te gandesti ca angajatii tai se vor demotiva daca le instalezi acest soft. Poate ca deja stii persoanele care vor vocifera prin companie.
Productivo nu are simpatii sau antipatii, ci evalueaza oamenii in functie de implicarea lor reala. Mai concret, pe cei dedicati activitatii profesionale ii va avantaja. Ceilalti isi vor putea optimiza mai bine programul de lucru, vor putea sti unde pierd timp valoros si vor avea ocazia sa devina mai eficienti.
In fond, conceptul de monitorizare in organizatii nu este deloc nou: majoritatea companiilor controleaza atent o paleta larga de costuri: indirecte, cu telefonia, cu combustibilul, utilizeaza
carduri de acces etc. Toate acestea sunt metode de control al costurilor si de protectie pentru organizatie.
Cu Productivo analizezi cum este utilizata cea mai valoroasa resursa: timpul petrecut pe calculator, timp care este din ce in ce mai mare in toate organizatiile.Daca vei utiliza Productivo corect, transparent si uniform angajatii tai nu vor avea motive de suparare. Astfel rolul aplicatiei este inteles, acceptat si asumat, iar efectele se vor reflecta
pozitiv asupra rezultatelor organizatiei. Toti angajatii dintr-o companie trebuie sa inteleaga ca sunt acolo pentru a ii sustine obiectivele, si mai putin pentru socializare sau relaxare.
In concluzie, Productivo te ajuta sa imbunatatesti cultura muncii in companie, lucru care se va vedea si in rezultatele economice.
Productivo este un MUST-HAVE pentru orice organizatie.

Tu esti dispus sa achiti in fiecare luna nota de plata pentru neproductivitate?
Una dintre valorile pe care Productivo o promoveaza este respectul fata de munca. Noi consideram ca este etic ca toti oamenii sa isi respecte angajamentele. Productivo te ajuta sa stii in ce masura se intampla acest lucru.
In acelasi timp Productivo nu ia dreptul angajatului la intimitate la birou nu ii invadeaza acestuia spatiul privat. Pana la urma organizatia are dreptul sa stie cum este folosit timpul de catre angajati si daca infrastructura IT a companiei este utilizata corect.
Foloseste-te de tehnologie!
Productivo monitorizeaza urmatoarele informatii de pe calculatoare:
• titlurile ferestrelor active;
• procesele ferestrelor active;
• paginile de internet accesate;
• activitatea utilizatorilor monitorizati privind fisierele (scriere, stergere, modificare si citire);
• timpii de start si de stop in care ferestrele sau aplicatiile se gasesc in prim plan;
• numele utilizatorului Windows;
• numele calculatorului;
• orele de deschidere si inchidere a calculatorului.
Arunca globul de cristal pe care il folosesti sa ghicesti ce si cat lucreaza angajatii tai
Productivo monitorizeaza doar activitatea ferestrei din prim-plan, adica a ferestrei active. In concluzie rapoartele Productivo iti vor indica timpul exact in care angajatii lucreaza.
Daca angajatul pleaca de la birou si lasa deschisa o aplicatie in prim-plan, dupa un timp de neutilizare (pe care il poti seta tu) Productivo iti indica faptul ca respectivul calculator a intrat in pauza de lucru.
Este legal sa utilizezi Productivo pentru businessul tau!
Productivo se conformeaza legislatiei romanesti, neinterferand cu legea 677/2001 referitoare la protectia datelor cu caracter personal.
Productivo NU culege date cu caracter personal, NU face capturi de ecran sau insiruiri de taste si NU inregistreaza parole, continut de text, discutii sau mesaje, NU permite vizualizarea continutului aplicatiilor, documentelor.
Productivo monitorizeaza doar numele aplicatiilor sau documentelor deschise si utilizate si a timpului petrecut in fiecare dintre acestea. Doar pe baza acestor informatii emite rapoarte si statistici. De exemplu, aplicatia iti arata ca Dl Pop a stat 10 minute pe Facebook, fara sa iti indice ce a postat sau ce a citit.
Tocmai de aceea utilizarea aplicatiei Productivo este optima in spatiul legislativ romanesc.
Aplicatia se pliaza atat pe normele legislative, cat si pe nevoile actuale ale organizatiilor.
Productivo este o aplicatie de business!
Stii cat valoreaza un angajat mai productiv pentru tine?
Productivo iti permite sa aloci foarte usor aplicatiilor, domeniilor de internet si ID-iurilor de chat urmatoarele grade: productiv, neproductiv sau sa ramana neclasificat (default).
Productivitatea este calculata ca suma timpilor petrecuti de angajati pe aplicatii, site-uri sau chat considerate de companie ca fiind productive.
Neproductivitatea se calculeaza in acelasi mod, dar aduna timpul petrecut in activitati neproductive.
In concluzie, raportarile de productivitate sunt deosebit de obiective.
Afla ritmul muncii atunci cand esti plecat!
Da. Daca esti plecat poti accesa interfata web de unde generezi rapoartele sau, mai simplu, alegi sa primesti automat rapoartele care te intereseaza pe email, atunci cand iti este convenabil.
Angajatii sunt o investitie si fiecare dintre ei trebuie sa genereze un rezultat pozitiv fata de salariu.
Desigur. Astfel poti avea controlul muncii angajatilor distribuiti geografic. De la calculatorul tau, in cateva secunde.
“Moving does not mean working”
Da. Aplicatia monitorizeaza si stocheaza si activitatea laptopurilor. Cand laptopul reintra in retea transmite toate datele colectate catre server.
Evalueaza obiectiv angajatii!
Este normal ca angajatii sa aiba si alte activitati in afara lucrului pe calculator: sedinte, delegatii, discutii telefonice etc. Acestea de obicei sunt vizibile sau se regasesc in alte tipuri
de raportari: listinguri telefonice, raportari CRM sau ale programului GPS etc.
Productivo analizeaza doar activitatea pe calculatoare.
Aceasta ocupa de obicei cel mai mult timp pentru majoritatea angajatilor si iti ofera o transparenta minima.
Libertate de miscare.
Productivo monitorizeaza activitatea USERULUI, indiferent de pe ce calculator lucreaza. Astfel, angajatii se pot loga de oriunde din retea.
Fiecare utilizator trebuie sa aiba un nume de utilizator Windows unic in retea.
Promovam transparenta.
Daca iti propui sa obtii imbunatatiri ale calitatii muncii, noi iti recomandam sa anunti angajatilor instalarea aplicatiei Productivo.
Este bine ca dansii sa inteleaga ca scopul aplicatiei este unul pozitiv, de a optimiza si eficientiza activitatea companiei, si nu de a le incalca intimitatea la birou.
Pentru a utiliza aplicatia de monitorizare si rapoartele acesteia in mod transparent in scopul de a cuantifica performanta individuala (conform regulamentului intern sau obiectivelor stabilite conform Codului Muncii), este utila stabilirea unei politici deschise fata de angajati cu privire la pozitia firmei in ceea ce priveste utilizarea calculatorului, a Internetului si a intregii infrastructuri puse la dispozitie de firma.
Dezvoltam pentru tine
Avem posibilitatea sa oferim dezvoltare personalizata, in functie de nevoile si specificatiile organizatiilor tale. Contacteaza-ne.
Contacteaza-ne cand ai nevoie de noi!
Productivo este un produs foarte de usor de utilizat, avand in plus si un ghid online de utilizare simplu si cuprinzator. Daca totusi nu te descurci, trimite-ne un e-mail la adresa office@productivo.ro.
Informatia este la tine!
Datele sunt stocate DOAR pe serverele din organizatia ta si nu au acces la ele decat persoanele pe care tu le validezi.

 

Cere mai multe detalii!